membebel jup ^_^
selamat datang ke blog yang tak berapa nak indah ni yee :) hee . jangan nak buat2 nyanyok untuk follow yee . babap ti :) enjoy yee ^_^



cik asmira

Disclaimer

saya ada buat lagu untuk awak :)



Monday, 15 October 2012 | 03:00 | 0 ♥
haii there .. dah bekurun aku tak mengupdate blog ni haa , gare2 kat melake tak de internet . now dah blik kl sbb cuti sem . so dpt la aku mngelap habuk2 kat blog ni haa .

hehhe ,  oke hari ni nak cerita pasal lagu ? ape itu lagu ? ehh . kejup . sebenar nye nak bagi tahu yang aku ade buat lagu , haa , tu la sebenar nye . ni link lagu nye haa 'http://www.youtube.com/watch?v=jrMJ8qVSLDE' actually lagu ni untuk awak tau :) hee . saya dah bagi awak dengar kan kan ? oke ni lagu first . so langsung tak sedap . just nak bgi tahu maksud lagu ni je . hee

tajuk lagu ni CINTA KITA , lirik die sebenar nye pasal awak abaikan saya . tapi saya rancak kan rentak lagu tu untuk awak tahu walau pun saya sedih awak buat saya mcm tu . but saya still happy sebab kite still bersama . saya sayang awak , and saya tahu awak pun sayang saye , hee

awak ade tnye saya hari tu . awak tnye mcm ni "tak de buat kan lagu untuk b ke ''? then saya ckp nanti saye buat oke . now lagu dah siap hee .. haa satu lagi . maaf laa ye . sebab suare seperti berudu tercekik tulang ikan , hee , saya bukan penyanyi , maklum laa , hanye suke2 jee . hee .

#apabila anda membuka link blog ini , my own song being played :) so enjoy yaa .
  lagu baru bakal menyusur :)


LIPAS MATI KENE KEPIT , ESOK LUSA SAYA UPDATE 




Copyright © 2012 . all right reserved by ASMIRA ANAK AZMI ^_^